Instruktorka Zuzana Kolská

Zuzana KolskáPrvní impuls k tanci:

S tancem jsem začala v roce 1997, když mi bylo 7 let. Nejprve jsem se věnovala baletu na základní umělecké škole, ale jednoho dne mě můj spolužák požádal,

jestli bych mu dělala partnerku v 10 tancích. Souhlasila jsem a nakonec jsem u společenských tanců zůstala.

Taneční úspěchy:
Finalista a semifinalista Mistrovství České republiky v 10-ti tancích a v latinsko-amerických tancích.

Jak dlouho učím:
Učím asi od 17 let. Věnuji se také individuálnímu učení tanečních párů.

Jaké jsou mé lekce:
Nejprve se seznámíme s latinsko-americkými tanci teoreticky a poté už se věnujeme samotnému tanci. Dozvíte se něco o technice, o charakteristice jednotlivých tanců a zároveň posílíte svoji fyzickou kondici.

Co dávám na lekcích navíc:
Ráda bych, aby si tanečníci odnesli nové poznatky, cítili se sebejistí a zároveň se odreagovali a odpočinuli si od všedního dne.

Vzkaz pro tanečnice a tanečníky:
Těším se na Vás!

Motto:
Impara l'arte e mettila da parte - Nauč se umění a dej ho stranou.

Lektoři, trenéři a školitelé:
V podstatě mě vychoval Dr.Václav Černý a jeho syn Jan Černý. O můj další vzestup se velmi zasloužili manželé Bartůňkovi. Dále jsem spolupracovala také s manželi Dvořákovými a jejich synem Martinem, a za vše jsem jim velmi vděčná. Ze zahraničních lektorů jsou to především italští trenéři David Garofolo a Deborah Posti a Annalisa Di Filippo.

Zuzana Kolská Zuzana Kolská

ZUMBA - cvičení a tanec

Banner

STOB - stop obezitě

Banner

K2 HIKING aktivita

Banner

FIT a RELAX víkendy

Banner