Tanečnice Lucie Kárová

Lucie KárováTanci se věnuji od roku 1984, kdy jsem začínala s akrobatickým rock´n´rollem. V roce 1989 jsem se začala věnovat historickému tanci pod vedením paní prof.Krešlové (DAMU) a později

paní prof.Dostálové (Státní taneční konzervatoř). Díky historickému tanci a účinkování v Německu jsem se již v roce 1993 seznámila s břišním tancem, který tam již byl dlouho populární a začala jsem ho pod vedením úžasné tanečnice Faleyly studovat.

S flamencem jsem začala v roce 1995 u paní prof.Kryštůfkové (Státní taneční konzervatoř). Po celou dobu ještě navštěvuji lekce baletu pod vedením Pavly Šmerdové (taneční konzervatoř). Břišní tanec jsem začala vyučovat v roce 1999, po celé ČR i v zahraničí (Rakousko). Vystupuji v ČR i v zahraničí (Německo, Lucembursko, Egypt, Švýcarsko). Vystupovala jsem i pro prince Filipa při příležitosti oficiální návštěvy královny Alžběty II.

Břišní tance v Novém Strašecí

Od 12.1.2011 začínáme ve Fitklubu 1155 v Novém Strašecí s břišními tanci. Více informací naleznete zde: Břišní tance Nové Strašecí

Fotogalerie:

Free Belly Dancing ve Fitkluu 1155
Free Belly Dancing ve Fitkluu 1155Tanečnice Lucie Kárová

ZUMBA - cvičení a tanec

Banner

STOB - stop obezitě

Banner

K2 HIKING aktivita

Banner